El Festival Internacional de Cinema en Català –Costa Daurada presenta els membres que formaran part dels jurats de la novena edició del Festival, que tindrà lloc del 31 de maig al 5 de juny a Roda de Berà.

El Jurat de la Selecció Oficial compta amb dos membres que hi han format part des de la primera edició: la presidenta d’honor, l’actriu Montserrat Carulla i el músic Joan Reig. La resta de membres s’estrenen com a jurat del FIC-CAT: el director de cinema Kike Maíllo; el periodista, reporter i cineasta, Carles Bosch; l’actriu Maria Molins, present al Festival en diverses ocasions; el director Lluís Danés, i l’actriu Júlia Creus. El Jurat serà l’encarregat d’escollir els treballs guanyadors en les categories Llargmetratge, Curtmetratge, Documental, Videoclip i Centres Educatius.

La modalitat Jove 48 Hores compta també amb un Jurat de luxe, format pel guionista i director de cinema Dani de la Orden, pel director del Filmets, Agustí Argelich, el director del D’A, Carlos R. Ríos, i el sotsdirector del Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya, Mike Hostench.

Les inscripcions per a la categoria Jove 48 Hores romandran obertes fins el 19 de maig i cal fer-les –de forma gratuïta- al web www.fic-cat.cat.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta