L’edifici consistorial de Roda de Berà s’ha omplert aquest matí d’infants amb la visita de l’alumnat de tercer curs de l’escola Salvador Espriu. Dividits en dos grups, per una banda els de tercer A i per l’altra els de tercer B, els quaranta-tres nens i nenes han visitat totes les dependències municipals que conformen l’Ajuntament, acompanyats pels seus professors.

L’alcalde Pere Virgili i la regidora Teresa Ferré els hi han donat la benvinguda al vestíbul, abans d’iniciar la visita per conèixer de ben a prop el funcionament de cada departament. Així, mentre un grup començava el recorregut per l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, guiats per Beatriz Ortuño, secretària d’Alcaldia, la resta ha pujat fins a la sala de Plens, on han sotmet a l’Alcalde a una bateria de preguntes molt variades. Pere Virgili, amb Teresa Ferré, el regidor Manel González, i la regidora Encarna Ramírez, qui també ha estat present durant un moment de la visita, ha contestat totes les preguntes i els dubtes plantejats sobre la seva feina com a batlle, quants regidors formen la corporació, l’organització de l’Ajuntament, o sobre la dificultat de la seva feina. També han expressat les seves inquietuds al respecte del canvi dels passos per a vianants, sobre algunes obres que s’estan realitzant al municipi, com la del carrer Sant Salvador, o sobre les que ja han finalitzat, com és el cas de la nova passarel·la per a vianants.

El recorregut els ha portat per l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, el departament de Serveis, Urbanisme, Cadastre, Secretaria, Intervenció, el departament d’Informàtica i els despatxos de l’Alcalde i els Regidors. Finalment, han acabat a les dependències de la Policia Local.

La visita a l’Ajuntament s’emmarca dins de l’assignatura de Medi Social amb la qual els alumnes han après molts aspectes del municipi que eren desconeguts per a ells, i el funcionament de la Casa de la Vil·la així com la seva organització.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta