La Diputació de Tarragona ha concedit a l’Ajuntament de Roda de Berà dues subvencions per valor de 11.485,5 euros per actuacions de protecció de la salut pública per a la reducció de la proliferació d’animals peridomèstics i de control de plagues.

Per una banda una subvenció de 7.274,15 euros per a la reducció de la proliferació d’animals peridomèstics, i una altra de 4.211,35 euros per al control de plagues com el mosquit tigre o la mosca negra.

La subvenció ha de ser destinada al finançament d’actuacions per reduir la proliferació d’animals peridomèstics com coloms, rates, estornells o gavines, que constitueixin una plaga per al municipi, bé sigui per la seva incidència sobre la salut pública en la transmissió de malalties o bé pels problemes que ocasionin a la població en l’àmbit del seu municipi; per al transport d’animals domèstics abandonats o per actuacions de les plagues de mosquit tigre i mosca negra.

Altres subvencions atorgades

Per altra banda, la Diputació de Tarragona ha atorgat al Consistori una subvenció de 3.450,98 euros per actuacions de protecció de la salut pública per a la millora de la qualitat de l'aigua de consum humà. Les accions subvencionades són les d'inversió per a l'adquisició d'aparells i accions de millora per a la gestió i la qualitat de l'aigua.

Finalment, l'Ajuntament ha rebut una subvenció de 2.943,90 euros de la Diputació de Tarragona per a la gestió i funcionament d’equipaments municipals d’interès ciutadà, la qual serà destinada al centre cívic La Roca Foradada. Alhora, la Diputació ha atorgat una subvenció per a inversions en equipaments municipals d’interès ciutadà i edificis singulars patrimonials i de valor cultural, en la convocatòria de 2015, per un import de 5.975,40 euros, per la reforma i ampliació del museu de la Ràdio.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta