Avui, a les 12 del migdia, en el marc del Dia Internacional de la Dona Treballadora, les regidores de la Corporació Municipal han fet lectura de la declaració institucional, acompanyades per multitud de treballadors i treballadores de l’Ajuntament i de veïns i veïnes del municipi.

En la lectura del text hi ha participat Teresa Ferré, regidora de l’àrea de la Dona, qui també ha fet la presentació de l’acte; les edils de l’equip de Govern Cèlia Treserres i Isabel Mondéjar; i les regidores Laura Moya, del PSC; i Encarna Ramírez, d’ICV-EUiA. Entre totes cinc han llegit el text, emès per la Generalitat de Catalunya, i a continuació, tant Laura Moya com Encarna Ramírez han volgut dirigir unes paraules a la plaça, uns fragments extrets dels manifestos dels seus respectius partits polítics.

L’acte també ha comptat amb l’assistència dels regidors Manel González i Frederic Royuela, ambdós membres de l’equip de Govern Municipal; i dels edils José Ibort, Josep Antoni Benedicto i Joan Enric Vidal.

Els actes amb motiu d'aquesta diada reivindicativa continuen avui a les dues de la tarda amb un dinar al restaurant del càmping Arc de Berà organitzat per l’associació de Dones ‘Kom-tu’ de Roda de Berà, i una caminada fins el Port Esportiu.

Descarrega aquí la declaració institucional del Dia Internacional de la Dona Treballadora.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta