El Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) efectuarà durant aquests dies diversos treballs al municipi dins el projecte de mesures correctores a les seves galeries.

Fa uns mesos, a través de diverses inspeccions, el CAT va detectar indicis de deteriorament a alguns trams de la canonada que porta l’aigua del riu Ebre fins a les urbanitzacions de la zona de la platja del nostre municipi. Després de l’estudi realitzat es va decidir substituir-la, un projecte que en aquesta fase afecta també a altres municipis com La Pobla de Mafumet i El Vendrell.

En concret, la canonada a substituir és la ubicada a la TV-2041, a la cruïlla del camí de Sant Salvador i la urbanització Merymar.

La tècnica emprada -es farà una cata a cada extrem de la carretera i amb una màquina especial col·locaran el nou tub de 22,4 metres de llargària a la galeria-, permetrà que el subministrament d’aigua no es vegi interromput. A més a més, s’han buscat solucions quant a l’accessibilitat a l’urbanització Merymar i al camí de Sant Salvador, dues rutes alternatives per tal que els veïns no es vegin afectats.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta