canlenfrdeitrues

Notícies

El centre altafullenc va oferir ahir un gran espectacle de ball al Pavelló Municipal amb la participació de més de 300 alumnes.

El Pavelló Municipal es va omplir ahir a la tarda per acollir la celebració de l’actuació Dance Show d’hivern que l’escola Dansclas ofereix de forma anual des de la seva creació ara fa cinc anys.

En una gala presentada per Quim Soler i Raquel Ortega, els més de 300 participants, alumnes d’infantil i juvenil de l’escola, van anar sortint fins a un total de 38 actuacions diferents de tots els estils.

“Avui ells són els grans protagonistes”, va assegurar Raquel Ortega, i el públic, orgullosos pares, mares, familiars, i amics, no va deixar d’aplaudir davant el gran espectacle que es va oferir al bell mig de la pista.

L’actuació d’ahir va ser a més la millor carta de presentació davant el rodencs i rodenques, atès que a partir del mes d’abril Dansclas oferirà classes de ball al Casino Municipal i al Punt d’Informació Juvenil. Danskids junior, Danskids juvenil i Urban per a nens i nenes; Danspower per a noies; i balls de saló en parella per a adults. Per aquelles persones que ho desitgin, Dansclas oferirà una classe de prova gratuïta, la qual tindrà lloc durant la última setmana de març.

Més informació al Punt d’Informació Juvenil de Roda de Berà i a Dansclas.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.