canlenfrdeitrues

Notícies

El proper diumenge, 28 de febrer, el Poliesportiu Municipal acollirà a partir de les cinc de la tarda la celebració d’un gran espectacle de ball a càrrec de l’escola Dansclas d’Altafulla.

L’actuació, que serà presentada com una gala, comptarà amb la participació de més de 300 ballarins dividits en diferents grups infantils i juvenils, alumnes de l’escola de ball altafullenca, amb coreografies de tots els estils, i incorporarà també l’actuació de Mario Bros, guanyador de l’Open Show Dance Junior de Salou, a més de la presentació d’un musical que Dansclas ha preparat amb l’escola de música de Tarragona.

Durant els seus cinc anys de vida, Dansclas ha ofert un gran espectacle de forma anual que ha acollit en cada una de les edicions anteriors més de 1.400 assistents. Sempre s’havia celebrat al pavelló municipal d’Altafulla, però, enguany, la ubicació escollida per celebrar aquesta gran gala ha estat Roda de Berà.

El preu simbòlic de l’entrada es de 3 euros, i l’accés serà gratuït per als menors de 18 anys. L’aforament és limitat motiu pel qual les entrades ja es poden adquirir a la recepció de Dansclas, al Punt d’Informació Juvenil de Roda de Berà i a al web www.entradium.com

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.