canlenfrdeitrues

Notícies

Les dones de Roda de Berà van celebrar el proppassat divendres la festivitat de Santa Àgueda, diada de totes les dones, amb un dinar de germanor per al qual, com és tradició, es va preparar una gran paella.

Per segon any consecutiu va ser organitzada per l’Associació de Dones ‘Kom-tu’ de Roda de Berà, amb la col·laboració de l’Ajuntament, una entitat que amb menys de dos anys de vida ha aconseguit assolir una gran importància a nivell local, reunint a un gran número de dones en tots els seus actes i en les activitats que organitzen.

La paella va ser preparada per les cuineres Florita Nieto i Ana Hidalgo, incondicionals any rere any, enguany amb l’ajuda de les regidores Isabel Mondéjar i Teresa Ferré. El preu del tiquet -tres euros per a les sòcies de l’entitat i quatre euros per a les que encara no eren sòcies-, va incloure també una amanida, beguda i les postres.

Abans de donar pas al ball, enguany amenitzat per Antonio Matarín, Mònica Cañas, presidenta de l’associació, i Núria Pujol, secretària, van oferir unes paraules a totes les presents i van donar les gràcies a les cuineres. A més a més, com cada 5 de febrer, van felicitar especialment pel seu aniversari a les rodenques Maria Granados i Ana Hidalgo.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.