Els primers en passar per l'espai han estat els regidors de Ciutadans.

L’emissora municipal Roda de Berà Ràdio ha presentat avui als oients un nou espai a la graella en el qual tots els grups municipals hi podran participar. “Política Municipal”, que és com ha estat batejat l’espai, s’emetrà tots els dimecres a la una del migdia.

Serà un programa que permetrà que tots els grups polítics tinguin veu a aquest mitjà local, una demanda que els grups de l’oposició havien traslladat al govern municipal en diverses ocasions.

La seva creació va ser aprovada a la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament del passat dijous 28 de gener, a instàncies de tots els grups de l’oposició, els quals havien presentat una proposta conjunta, amb l’absolut recolzament de l’equip de govern i el beneplàcit de la direcció de l’emissora.

Tal i com es va acordar, els primers en passar per l’espai setmanal, conduït per la periodista Sònia Camí, han estat els dos regidors del partit de Ciutadans, José Ibort i Toni Bernal. A partir d’avui aniran succeïnt-se els diferents grups, amb una distribució equitativa del temps, amb el següent ordre preestablert: PSC, PP-Units per Roda, ICV-EUiA, CiU, i, de nou, Ciutadans.

Hi podran participar un dels regidors, la totalitat d’ells o en qui es delegui, a criteri del grup municipal. Gràcies a aquest espai, els oients tindran l’oportunitat de conèixer en directe i de primera mà els diferents punts de vista, els criteris i les opinions sobre la política local de tots els seus representants municipals.

Com és habitual, el programa es podrà seguir en directe, al 107.7 FM, a Internet mitjançant la pàgina www.rodadebera.cat, i també podrà ser descarregat des del podcast que l’emissora té al web de l’Ajuntament.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta