canlenfrdeitrues

Notícies

La 20a edició del Parc Nadalenc infantil va tancar les seves portes el 4 de gener amb una assistència de 931 nens i nenes. Organitzat per l’Ajuntament, el Punt d’Informació Juvenil, el Centre Obert municipal i per prop d’una trentena de voluntaris i voluntàries, és una reeixida oferta d’oci que durant les festes de Nadal s’ofereix als més menuts, a un preu de 3 euros. Així, durant set dies, del 27 de desembre fins el 4 de gener, van poder passar les tardes, de quatre a vuit, al Poliesportiu Municipal gaudint amb tallers, tir amb arc, inflables, manualitats, jocs i esport.

Per als joves a partir dels 12 anys, per altra banda, el seu moment arriba a partir de les deu de la nit i fins a les dotze, amb l’Espai Juvenil. En la seva 15a edició aquesta oferta d’esbarjo va aplegar 200 joves, els qui van gaudir amb jocs de taula, música, inflables, futbolí, entre d’altres activitats.

Jornada solidària

Per cinquè any consecutiu el primer dia del Parc Nadalenc i de l’Espai Juvenil es va convertir en una jornada solidària. Enguany, tots els infants i joves que el 27 de desembre van portar algun tipus de material escolar com bolígrafs, llibretes, estoigs, llapis de colors o carpetes, van poder accedir de manera gratuïta al Poliesportiu Municipal. Aquesta iniciativa s’emmarca en el projecte de l’Ajuntament “Escola Solidària” que té l’objectiu d’ajudar a aquells infants que tenen dificultats per adquirir el material escolar.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.