canlenfrdeitrues

Notícies

El passat 5 de gener, a les quatre de la tarda, l’associació de voluntaris de Protecció Civil va ser presentada oficialment a la plaça de l’Ajuntament. Va ser tot just abans que comencessin els actes organitzats amb motiu de l’arribada dels Reis Mags a Roda de Berà, que es va convertir en el primer acte en què el grup participava com a Protecció Civil.

El procés de creació de l’associació es va iniciar a principis de l’any 2014 quan es va fer una crida per cercar persones que desinteressadament volguessin participar en la seva constitució. Segons comenta Amadeu Nadal, un dels seus membres més actius, “ha estat un procés molt llarg, amb molta burocràcia, i tot i ser un cos de voluntaris hem hagut de donar molts passos”.

Compten amb el recolzament de l’Ajuntament de Roda de Berà, el qual ha subvencionat els uniformes i els ha cedit el local que ocuparan en el futur. L’associació tindrà com a finalitat principal la protecció física i la seguretat de les persones i el medi ambient en situació de risc col·lectiu a Roda de Berà. Segons asseguren estan a la disposició de l’Ajuntament com també de la Policia Local per tot el que puguin necessitar. “Participarem en tots els actes festius que convoqui l’Ajuntament, controlant i ajudant a que se celebrin sense cap problema, controlant les cruïlles dels carrers, i donant un cop de mà a la Policia”, ha afirmat Nadal. De fet, alguns dels seus membres col·laboren des de fa temps com a agents cívics amb el cos policial en el control de l’entrada i sortida de les escoles, i ara ho continuaran fent com a Protecció Civil.

Actualment està formada per nou membres inicials, tot i que està oberta a la implicació de totes aquelles persones que s’hi vulguin sumar.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.