L’Ajuntament, mitjançant la regidoria de Comerç, amb la col·laboració de l’associació de Comerciants i Restauradors de Roda de Berà, van posar en marxa per cinquè any consecutiu el Concurs d’Aparadors Nadalencs. El certamen, que premia la decoració nadalenca dels aparadors dels comerços locals que s’hagin apuntat prèviament per participar-hi, va comptar amb la participació de sis establiments, els quals van ser visitats pel jurat per tal de valorar la decoració, la llum i el color emprat als seus aparadors.

La decisió del jurat es va fer pública el proppassat dissabte a la tarda al Poliesportiu Municipal, en el marc del 20è Parc Nadalenc Infantil. El primer premi va ser per la botiga Parafarmàcia Natural. El Forn Pastisseria Queralt va resultar el segon classificat, i Moda Infantil Peques el tercer. La resta de participants, la Joieria Miralles, el Rincón del Belloto i Thalassa Estetic, van rebre també un obsequi.

Els premis estaven formats per un diploma, una cistella de Nadal, per al primer, i un lot per al segon i tercer, així com per diversos obsequis cortesia d’AKI Roda de Berà. Van ser lliurats per Cèlia Treserres, regidora de Comerç; per Manel González, regidor de Joventut; per Teresa Ferré, regidora de Cultura; i per representats de la botiga AKI Roda de Berà.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta