L’Ajuntament de Roda de Berà, amb la implicació de diverses associacions i entitats locals, s’ha adherit un any més a La Marató de TV3, que enguany està dedicada a la diabetis i la obesitat, dues malalties cròniques que afecten a milers de persones al nostre país.

Amb la col·laboració de l’Associació Juvenil Roda Jove, entre dissabte i diumenge tindrà lloc la tercera edició del Torneig de Pàdel Solidari, a la zona esportiva municipal Eixample i a la pista Pàdel Roda. El torneig va aconseguir aplegar una mitjana de vint parelles en ambdues edicions anteriors.

Aprofitant la celebració de la Fira de Nadal, que tindrà lloc durant tot el cap de setmana de 10 del matí a 9 del vespre, i el trànsit de públic que s’espera atrets per aquest esdeveniment, l’Ajuntament va decidir canviar l’emplaçament en el qual els actes de La Marató s’havien celebrat durant els darrers anys. D’aquesta forma, el gruix d’actes de diumenge es durà a terme al carrer Miramar, cantonada avinguda Sant Jordi, on també s’ubicaran la major part de les paradetes de la fira nadalenca.

Des de dos quarts de deu del matí es podrà col·laborar amb La Marató participant a l’esmorzar solidari, a les activitats de tir amb arc, comprant una de les postals de Nadal dissenyades pels alumnes dels centres escolars rodencs, participant al vermut solidari o bé realitzant una donació mitjançant les urnes que l’Ajuntament col·locarà. A més a més, s’han programat dues activitats. A les 11 del matí s’iniciarà un taller de Qigong, per combatre l’ansietat, l’estrès i la depressió; i a les 12 del migdia es durà a terme una exhibició de Zumba.

Per la seva banda, la Biblioteca Municipal va iniciar el 10 de novembre una campanya de venda de llibres de segona mà a 1 euro. Fins el 10 de gener tots els fons aconseguits seran destinats a La Marató.

La Llar de Jubilats i Pensionistes també ha volgut implicar-s’hi i, un any més, han posat a la venda els tiquets per al sorteig d’una cistella de Nadal. Tot el que recaptin ho destinaran a La Marató.

L’Ajuntament compta amb la col·laboració de l’Associació Juvenil Roda Jove, del Grup Sardanista de Roda de Berà, de la Coral Verge de Berà, de l’Associació de Dones ‘Kom-tu’, de Les Monges Associació Cultural, de l’associació Toxophílica, de Pàdel Roda, de l’associació republicana També Hi Som, de l’associació Luz de Luna, del centre rural Sana tu Cuerpo y Mente, de l’Institut Roda de Berà, de l’escola Salvador Espriu, de l’escola El Cucurull, de la Biblioteca Municipal, de Roda de Berà Ràdio i de la Llar de Jubilats i Pensionistes.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta