El proper cap de setmana la Fira de Nadal omplirà de vida els carrers de Roda de Berà. L’avinguda Sant Jordi, la plaça Catalunya i el carrer Miramar s’engalanaran per acollir prop d’una trentena de paradetes i activitats de temàtica nadalenca. Les persones que s’apropin entre dissabte i diumenge, en horari de deu del matí a nou del vespre, podran trobar productes d’artesania, gastronomia, una granja infantil, passejos amb poni, espectacles, i moltes sorpreses.

La inauguració oficial amb la presència de les autoritats serà el dissabte, a les 12 del migdia, amb l’arribada del caga Tió gegant, que “cagarà” caramels per a tothom. El mateix dissabte, de cinc a set de la tarda el Pare Noel estarà present a la fira per recollir les cartes amb els desitjos dels més petits. I a dos quarts de vuit Susanita Pinceles els farà entrar en calor ballant amb la seva mini disco infantil.

Per altra banda, diumenge al matí s’han organitzat diferents activitats per recaptar fons per La Marató de TV3. A la tarda, a partir de les cinc, serà el torn del reeixit espectacle de titelles de la companyia “L’Invisible titelles”, i a les sis es repartirà un berenar per als nens i nenes assistents.

La Fira de Nadal està organitzada per l’Ajuntament de Roda de Berà amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Restauradors.

Encesa oficial de l’enllumenat de Nadal

Tot i que el proper cap de setmana se celebri la fira, el Nadal va arribar a Roda de Berà el passat divendres amb l’acte oficial d’encesa dels llums de Nadal.

Va ser a dos quarts de sis de la tarda quan l’alcalde, Pere Virgili, acompanyat per les regidores i el regidor de l’equip de Govern, Cèlia Treserres, Isabel Mondéjar, Teresa Ferré i Manel González; i els regidors José Ibort i Joan Enric Vidal, va prémer el botó d’encesa de l’enllumenat i el Nadal va vestir els carrers de la localitat i els principals edificis municipals.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta