Divendres 16 d’octubre es va constituir la nova Secció Local d’Esquerra Republicana a Roda de Berà. L’assemblea va comptar amb la presència dels representants de l’executiva comarcal Jordi Genè, president, i Elisenda Forés, secretària d’organització, a més a més de la regional, Josep Rufà, secretari d’organització, i Francesc Tarragona, secretari de política municipal.

Després de l’elecció de la mesa, presentació de la candidatura i votació, va quedar constituïda l’executiva local amb la següent distribució de càrrecs:

President: Llorenç Miró

Secretaria d’Organització: Eva Giménez

Secretaria de Finances: Ricard Pocurull

La formació republicana, absent els darrers anys a la nostra població, s’ha refundat així al nostre municipi, “amb il·lusió, nova estructura i objectius que prioritzen les polítiques socials i de proximitat”, segons han assegurat els seus membres mitjançant una nota de premsa.

Actualment ja és en estudi i redacció el pla de treball que ha de guiar l’activitat de la secció en els propers anys, fixant-se com objectius a curt termini la tasca de recollir inquietuds i necessitats del nostre municipi, l’increment de la militància i l’establiment de contactes amb els partits que actualment tenen representació al consistori local.

Segons ha declarat Llorenç Miró, el nou president de l’executiva local, “renaixem amb la voluntat de ser un grup assembleari, participatiu, que copsi de primera mà les necessitats del poble i n’emprengui les propostes i accions reals que condueixin a la solució dels greus problemes socials que té el municipi. Volem fer política de proximitat, de la gent per a la gent, perquè la construcció de la República Catalana comença escoltant a les persones”.

La Secció Local ha obert a Facebook un nou perfil amb el nom “ERC Roda de Berà”, el qual volen que sigui un canal de comunicació i contacte àgil i efectiu amb la militància i el conjunt de la ciutadania.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta