La feina realitzada per la regidoria de Serveis Socials, el treball dels voluntaris del Punt de Distribució d’Aliments i el gran esforç dels 42 voluntaris i voluntàries que van participar a la campanya a Roda de Berà, ha obtingut la seva recompensa i ‘El Gran Recapte d’Aliments’ ha aconseguit batre rècords al municipi amb 6.518 quilograms d’aliments i productes bàsics recaptats.

De nou Roda de Berà ha mostrat la seva solidaritat envers els més necessitats i el passat cap de setmana es va abocar amb la campanya, duta a terme entre el divendres i el dissabte amb la participació dels set supermercats del municipi.

Les treballadores de l’àrea de Serveis Socials i les voluntàries han comptabilitzat durant aquests dos dies tot el recaptat i es troben ara classificant els aliments i els productes recollits per tal que puguin ser distribuïts entre les famílies més necessitades.

Actualment una seixantena de famílies són beneficiàries del Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà i reben de forma setmanal lots de menjar i productes bàsics necessaris preparats per la regidoria. Són persones que han acreditat mancances en els recursos bàsics d’alimentació per causes econòmiques o altres motius, especialment aquelles que presenten un alt risc d’exclusió social.

L’alcalde, Pere Virgili, i la regidora de l`àrea, Teresa Ferré, han donat les gràcies a totes les persones implicades i les han felicitat pel gran èxit de la campanya.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta