Més de mig miler de persones van participar ahir al matí en l’acte reivindicatiu celebrat a l’Arboç en el qual es va tallar durant una hora l’N-340 per demanar solucions al ministeri de Foment davant l’alta sinistralitat i el col·lapse d’aquesta carretera.

Roda de Berà es va unir i la protesta va comptar amb la participació de l’alcalde, Pere Virgili; dels regidors i regidores de l'equip de Govern, Cèlia Treserres, Isabel Mondéjar, Manel González, Teresa Ferré i Frederic Royuela; i dels regidors a l'oposició Encarna Ramírez i Josep Antoni Benedicto.

Els participants es van concentrar a les dotze del migdia a la rotonda de la Cristalera i van marxar a peu fins a la rotonda de la Puntaire, travessant el municipi per la carretera N-340. A continuació es va fer el recorregut a la inversa fins arribar al punt de partida.

L'objectiu d'aquesta concentració de protesta, recordem, convocada pels Alcaldes del 'Pacte de Berà' és aconseguir la gratuïtat de l'AP-7 entre Vilafranca i Torredembarra. Aquesta solució evitaria desdoblar l'N-340, la proposta que fa per la seva banda Foment, una opció que els Alcaldes descarten. Davant la possibilitat de convocar noves protestes els Alcaldes contesten amb un sí rotund “continuarem lluitant per trobar solucions, aquest és només el principi”, van assegurar.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta