Roda de Berà va celebrar el proppassat dissabte al matí el Dia dels Drets de l’Infant amb la celebració de diversos jocs al carrer, amb l’Espai Ca l’Oliverar, i un contacontes a la Biblioteca Municipal.

A partir de dos quarts d’onze del matí infants i voluntaris de l’Esplai Ca l’Oliverar, una secció de Les Monges Associació Cultural, es van donar cita a la plaça de la Sardana, per tal d’ocupar la via pública i reivindicar el dret dels més petits a jugar al carrer. La principal finalitat de l’activitat era reforçar la tasca a favor dels drets de l’infant que es desenvolupa des dels centres d’esplai, i molt especialment el dret al lleure i al joc.

Tanmateix els més petits van poder aprendre quins són altres dels seus drets, com el dret a l’educació, a la cultura i al joc; el dret a expressar-se lliurement; el dret a tenir un nom i una nacionalitat des del moment del seu naixement; o el dret a disposar dels mitjans necessaris per créixer física, mental i socialment en llibertat i dignitat, entre molts altres.

L’activitat es va celebrar conjuntament amb la Biblioteca Municipal, on, seguidament, a dos quarts de dotze, es va celebrar el contacontes “Animalons de biblioteca”, a càrrec de la Karme, una activitat emmarcada dins el cicle de ‘Tardor de Contes a les Biblioteques i Punt de Lectura’ impulsada pel Consell Comarcal del Tarragonès.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta