Amb il·lusió i molt d 'orgull el Club Atlètic Roda de Berà va presentar el proppassat diumenge al migdia les plantilles que formaran el club durant la temporada actual, 2016-17, “equips d 'amics i companys que juntament amb els seus entrenadors dediquen el seu temps i esforç a superar-se cada dia”, va assegurar Marina Buñuel, presentadora de l 'acte i membre de la Junta Directiva del club.

Abans de donar pas a la presentació de cada un dels jugadors, Buñuel va llegir el manifest institucional del món de l 'esport per a l 'eliminació de la violència envers les dones al qual el club s 'hi ha adherit.

Seguidament, el més de 80 jugadors, en ordre i per equips, van anar saltant al camp en escoltar el seu nom. Un cop van ser-hi tots al terreny de joc, al costat dels seus entrenadors, Pere Virgili, alcalde de Roda de Berà; Germán Mancera, president del Club i Nando Cantón, coordinador del club, van oferir unes paraules a tots els assistents, en les quals van coincidir en donar les gràcies als jugadors i sobretot als seus pares i a l'afició.

La presentació va comptar també amb l 'assistència de la regidora d 'Esports, Cèlia Treserres, i dels regidors, Manel González, Teresa Ferré, José Ibort, Toni Bernal, Josep Antoni Benedicto, Laura Moya, Joan Enric Vidal i Encarna Ramírez, els qui van voler mostrar el seu suport al club rodenc.

La jornada va continuar a la tarda amb el partit del primer equip del club contra el C.E. el Vendrell, encontre que va finalitzar amb un resultat de tres gols a un, esdevenint el primer partit que guanyen els locals aquesta temporada.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta