canlenfrdeitrues

Notícies

En el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, que se celebra el proper dimecres 25 de novembre sota el lema “Construïm una Catalunya lliure de violència masclista”, Roda de Berà se sumarà un any més a aquesta jornada i dirà ‘no’ a la violència envers les dones.

La regidoria de la Dona, encapçalada per Teresa Ferré, ha preparat un acte en el qual comptarà amb la implicació de l’Associació de Dones ‘Kom-tu’ de Roda de Berà i la participació de totes les persones que s’hi vulguin afegir.

S’iniciarà a les dotze del migdia, a la plaça de l’Ajuntament, amb la lectura del manifest institucional consensuat per la Generalitat de Catalunya, les diputacions i les entitats municipalistes. Seguidament, les cinc regidores que formen part de la Corporació Municipal llegiran alguns extractes del llibre “Violència: tolerància zero”, editat per l’Obra Social “la Caixa”. A continuació es guardarà un minut de silenci en record de les víctimes de la violència masclista i, com a cloenda, es llançarà al cel un globus de color lila per cadascuna d’elles.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.