El domini escollit ha estat www.acrrb.com format amb les sigles de l’entitat.

“Una plana web que ens ajudi a dinamitzar, a donar-nos a conèixer i en la qual tothom pugui trobar la informació principal de tots els nostres associats”, són, segons la presidenta de l’entitat rodenca, Cèlia Treserres, regidora també de l’àrea de Comerç de l’Ajuntament, els objectius de la nova pàgina web presentada per l’associació de Comerciants i Restauradors.

Desenvolupada per l’empresa rodenca Snik Comunicació, el resultat és una plana moderna, molt intuïtiva i visual, que s’adapta a diferents tipus de pantalles i que aconsegueix ser el reflex del dinamisme dels comerciants. Amb un disseny molt acolorit, la seva imatge està basada en els colors del nou logotip de l’entitat, el qual va ser presentat fa pocs mesos.

Gràcies al directori d’establiments, dividits segons la seva activitat –alimentació, comerç, restauració i serveis- tot aquell que hi accedeixi a la pàgina podrà trobar la informació dels associats, les seves dades bàsiques, fotografies, ofertes i promocions, així com accedir directament a les seves xarxes socials, entre d’altres. A més a més, a través de l’apartat de notícies es donaran a conèixer les últimes campanyes realitzades, els resultats de les mateixes, així com les futures campanyes que s’organitzin, les assemblees de socis convocades, o els avantatges de formar part de l’associació.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta