Ha estat possible gràcies a una subvenció del Consell Català de l’Esport.

L’Ajuntament de Roda de Berà ha aconseguit donar un aire renovat al Poliesportiu Municipal amb la instal·lació de 900 seients a les graderies amb una distribució multicolor. El resultat és un mosaic molt vistós de vermells, taronges, grocs, blaus i negres, que donen una imatge rejovenida a l’equipament omplint-lo de color.

Tenint en compte les característiques i el destí de l’espai s’han escollit seients resistents al fred i la calor, de superfície antilliscant i d’un material que no es decolora amb el pas del temps.

La inversió s’ha fet gràcies a una subvenció atorgada al Consistori pel Consell Català de l’Esport, per dur a terme actuacions per millorar la funcionalitat de l’equipament esportiu. L’Ajuntament es va presentar a la convocatòria demanant l’adquisició i la instal·lació de seients per a les graderies per tal de millorar la qualitat de l’espai per al públic assistent als diferents actes que s’hi celebren.

L’import total de la inversió ha estat de 15.910,75 euros, dels quals 10.955,39 euros provenen de l’esmentada subvenció.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta