canlenfrdeitrues

Notícies

El passat 25 d’octubre el Club Patí de Roda de Berà va celebrar el desè Interclub. Va comptar amb la participació de vuit clubs de la província de Tarragona, amb 68 patinadors i patinadores, del C.P.A. Torredembarra, el P.C. Vila-seca, el Club Gimnàstic, el C.P. La Pobla de Mafumet, el C.P. Constantí, el C.P. Jove Salou, el C.P. Salou i el C.E. Roda de Berà.

Les rodenques van aconseguir cinc trofeus, dos primeres posicions amb Ariadna Roca, categoria certificat, i Koral Echarte, categoria nivell C; dues segones posicions, amb Noèlia Muñoz, categoria aleví, i Helena Mestre, categoria nivell C; i una tercera posició, per Itziar González, de la categoria aleví.

Els trofeus van ser lliurats per l’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili; per la regidora d’Esports de l’Ajuntament, Cèlia Treserres; i per les delegades dels diferents clubs.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.