Per cinquè any consecutiu Roda de Berà celebrarà divendres a la tarda Halloween. La tradicional festa americana té cada any més seguidors al municipi i cada cop més els infants s’abillen amb terrorífiques disfresses per viure-la.

La festa començarà a les cinc de la tarda amb un berenar terrorífic a la plaça de l’Ajuntament on seguidament tindrà lloc un espectacle infantil basat en la Castanyada. Amb “Històries de castanyes” en Quimet Torras Castanyes explicarà com la seva tieta Maria va arribar a ser la Castanyera.

A partir de dos quarts de set s’iniciarà el “truco o trato”, una cercavila a l’estil americà on els nens i nenes aniran pels carrers i demanaran llaminadures en diferents punts marcats. A més, a la plaça de la Sardana els hi esperarà el joc de les caixes i al carrer Major podran viure una història de por.

El recorregut finalitzarà al casal municipal Les Monges on l’associació juvenil Roda Jove tornarà a organitzar el reeixit passatge del terror, no recomanat a menors de 12 anys. El passatge estarà obert fins les deu de la nit.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta