canlenfrdeitrues

Notícies

Destinat a joves adolescents d’entre 12 i 16 anys que es troben en situació de risc, el Consell Comarcal del Tarragonès, amb l’Ajuntament de Roda de Berà, va engegar el passat dilluns a la tarda el ‘Projecte TASTA’. La finalitat d’aquest programa és la prevenció i el tractament de les situacions de risc en la infància, motiu pel qual integra com a destinataris de les activitats el propis joves i les seves famílies.

Els tallers d’acció socioeducativa del Tarragonès pretenen evitar les situacions de desemparament i de risc greu en la infància a Roda de Berà, realitzant una intervenció socioeducativa de caràcter preventiu. Per millorar les capacitats i les competències dels joves s’ofereix un suport, estimulant i potenciant l’estructuració de la seva personalitat i la sociabilitat.

Les sessions a Roda de Berà es duran a terme tots els dilluns a la tarda amb la participació d’una desena de joves amb l’ajuda de dues tècniques especialistes del Consell Comarcal del Tarragonès. Abans d’ahir, a partir de les sis, es va celebrar la primera d’elles, al casal municipal Les Monges, amb l’assistència de Teresa Ferré, regidora d’Acció Social, i de Manel González, regidor de Joventut, acompanyant a les tècniques i al coordinador dels projectes TASTA de la comarca.

El programa està vinculat directament als serveis socials d’atenció primària els quals realitzen les derivacions i el seguiment del projecte educatiu individualitzat. Així, durant els mesos d’octubre, novembre i desembre s’efectuarà una prova pilot del ‘Projecte TASTA’, i a partir del mes de gener l’Ajuntament plantejarà la possibilitat d’obrir el servei a altres tipus d’usuaris per tal d’aconseguir una major socialització entre els joves.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.