El passat 7 d'octubre la sala de reunions del Consistori va acollir la celebració de la primera reunió de coordinació entre diferents agents socials i tècnics municipals per tal de crear una comissió de seguiment i prevenció en l'àmbit juvenil.

L'ajuntament de Roda de Berà, conscient de la necessitat de treballar la prevenció amb aquest col·lectiu per tal d'evitar conductes de risc i vetllar pel futur dels joves rodencs, va impulsar, mitjançant la regidoria de Joventut, aquesta taula de coordinació i seguiment.

A la cita hi van participar l’alcalde, Pere Virgili; Manel González, regidor de Joventut; Teresa Ferré, regidora d’Acció Social; Ana Nogueras i Robert Gimeno, tècnics del servei de mediació i prevenció comunitària de la Generalitat de Catalunya; Eduard Isals, de justícia juvenil; Joan Pie, cap de la Policia Local de Roda de Berà; Carolina Segura, tècnica de Joventut; Sílvia Membrado, treballadora social; Carme Rafecas, educadora social, M. Àngels Martínez, professora de l’Escola d’Adults Municipal; i Juanjo Medina, dinamitzador juvenil.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta