El Festival manté les mateixes categories a concurs.

El Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada ha obert el període d’inscripcions per participar en la novena edició del Festival, que tindrà lloc a Roda de Berà del 31 de maig al 5 de juny del 2016.

El FIC-CAT 2016 manté les mateixes categories a concurs: llargmetratge, curtmetratge, documental, videoclip i centres educatius. En el cas de la categoria Jove 48 hores les inscripcions no seran fins al mes de maig, per a la resta de categories el període finalitzarà el 24 de març de 2016.

Hi haurà un premi per a cada categoria. A més a més, un premi a la producció de les comarques tarragonines, un premi a la millor direcció, el premi del públic, i una novetat d’aquesta edició, el premi Nova Crítica. En total es repartiran més de 9.000 €.

Les inscripcions són gratuïtes i cal fer-les mitjançant la pàgina web (www.fic-cat.cat) emplenant un formulari. Alguns dels requisits són que les produccions han d’haver estat realitzades amb posterioritat a l’1 de gener de 2014 i que han d’estar realitzades en llengua catalana.

La 9a edició del FIC-CAT ha escollit com a eix temàtic el món dels directors i de les directores de cinema amb l’objectiu de debatre sobre la direcció, conèixer les diverses fases del procés, establir xarxes i vincles, donar oportunitats a joves directors i directores, fer un reconeixement explícit a un/a dels directors o directores més importants del país i contribuir a reduir la notable desigualtat de gènere en l’àmbit de la direcció cinematogràfica.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta