canlenfrdeitrues

Notícies

Des de l’Ajuntament de Roda de Berà, mitjançant les regidories d’Acció Social i d’Ensenyament, i en coordinació amb els tres centres educatius de la localitat, les escoles Salvador Espriu i El Cucurull i l’Institut Roda de Berà, s’ha posat en marxa un nou projecte solidari. ‘Escola Solidària’, que és el títol sota el qual s’ha batejat la iniciativa, té l’objectiu d’ajudar a aquells infants que tenen dificultats per adquirir el material escolar.

“Intentem promoure valors com la igualtat, perquè creiem i volem que tots els nens i nenes tinguin les mateixes possibilitats d’accés als recursos educatius”, ha afirmat Cèlia Treserres, regidora d’Ensenyament. Per aquest motiu des del Consistori s’ha fet una crida a tots els ciutadans que hi vulguin col·laborar amb la compra o amb l’aportació de material, en la mesura de les possibilitats de cadascú.

El material requerit respon als criteris proposats des dels centres educatius d’acord a les necessitats de les diferents matèries, com motxilles, carmanyoles, estoigs amb cremallera, llapis, gomes d’esborrar, ceres de colors, pegament de barra, compassos articulats, entre d’altres, així com xandalls, bates per la pintura, bates cordades per davant, bates de quadrets taronja, i bates de color lila, per als alumnes de l’escola El Cucurull.

Teresa Ferré, regidora d’Acció Social, ha assegurat que qualsevol col·laboració aportada serà benvinguda, sent conscients de les dificultats econòmiques del moment. “Volem que cap nen es quedi sense aquest material que, a priori, pot semblar prescindible però que és molt important per al correcte desenvolupament curricular dels alumnes”, ha assegurat. El material pot ser nou o bé de segona mà, tenint en compte les característiques de cada article, sempre que estigui en bon estat.

Els punts de recollida, per tal que aquells que ho desitgin puguin fer les seves aportacions, són el Punt de Distribució d’Aliments, la Merceria Mercè, la Papereria Anna, l’AMPA El Cucurull, l’AMPA Salvador Espriu i l’AMPA de l’Institut Roda de Berà.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.