El grup tarragoní, que esdevé el més escoltat a Spotify a Tarragona i Reus copant la llista amb 3 de les seves cançons, ha enregistrat el seu segon videoclip del tema "Poderte volver yo a ver" al municipi de Roda de Berà, concretament al Roc de Sant Gaietà.

La productora Mediaframe Producciones ha estat l'encarregada, un cop més, de la direcció i realització del clip. El rodatge s'ha realitzat en cinema digital (35 mm) i amb un equip humà de vuit persones. El treball sortirà a la llum a finals d'aquest mes.

Després de l'èxit de l'anterior videoclip del single "Mirar cap endavant", que ha donat la volta a Catalunya, Vergüenza Ajena ha escollit aquest cop el tema "Poderte volver yo a ver", una rumba autèntica i fresca, que s'ha convertit en una de les cançons estrella del grup. Amb aquest nou videoclip el grup donarà el salt nacional a la gran pantalla, on hi haurà una forta promoció darrera, per part de Rockyrumba i Mediaframe Producciones, de cara a reforçar els concerts que el grup té ja tancats a Madrid a finals d'Octubre.

Segons la productora, que el rodatge es realitzés al Roc de Sant Gaietà no va ser casual. "La seva estètica, la llum tant especial i els seus fascinants indrets fan del Roc de Sant Gaietà no només l'escenari perfecte per aquest clip, sinó que també faran possible que el Roc sigui un personatge més del videoclip", asseguren. "Una altra característica molt important a nivell de producció, és que es tracta d'un "plató" on poder disposar de diferents i diversos indrets especials (platja, places, patis, jardins, mar, etc...) a molt poca distància, fet que garanteix agilitzar el rodatge. Tot això, juntament amb les facilitats donades per l'Ajuntament de Roda de Berà en totes les gestions, fan que sigui un lloc perfecte on realitzar rodatges", afirmen els responsables de Mediaframe Producciones en la seva nota de premsa.

Després de la gira per Andalusia que Vergüenza Ajena ha realitzat aquest Setembre per Cadis, Jerez, Sevilla, Jaén, etc... i dels concerts a Reus i Barbastro (Huesca), arriba el concert gran de la gira 2015, que tindrà lloc a Tarragona el proper 19 de Setembre. Un dia abans visitaran i faran un concert al centre penitenciari de Lledoners a Manresa.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta