Van participar Guàrdia Civil, Cos Nacional de Policia, Mossos d’Esquadra, Policia Local de Roda de Berà i Inspecció de Treball.

Es van intervenir 1.400 productes falsificats en les 22 parades inspeccionades, i es va produir una detenció per situació irregular.

Durant la tarda del proppassat dimarts, 4 d’agost, es va dur a terme al mercat de la platja Llarga de Roda de Berà un operatiu coordinat per la Guàrdia Civil i en el qual van participar el Cos Nacional de Policia, Mossos d’Esquadra, Policia Local de Roda de Berà i Inspectors de Treball de Tarragona. Es van inspeccionar 22 parades intenvenint 1.400 efectes falsificats i es va detenir una persona per situació irregular a Espanya.

A fi de controlar el compliment de la normativa Fiscal, Penal, Administrativa i Laboral es van realitzar operatius conjunts amb els diferents cossos policials amb l’objectiu d’eradicar les possibles infraccions en diferents punts de la província de Tarragona.

Un dispositiu format per uns quaranta agents dels cossos policials i pèrits de les principals marques, van inspeccionar el mercat diari que se celebra al Passeig Marítim. En onze de les parades es van instruir actes d’inspecció per la intervenció dels 1.400 productes falsificats de diferents marques que es trobaven a la venda i que van ser valorats, segons els pèrits en 110.000 euros. Es van instruir diligències per il·lícits a la propietat industrial que seran posades a disposició de l’Autoritat Judicial.

De les identificacions a diferents persones portades a terme en l’àmbit d’estrangeria, es va procedir a la detenció d’un ciutadà subsaharià, per trobar-s’hi en situació irregular a Espanya.

Campanya: “Davant les falsificacions, no siguis còmplice”: L’Oficina Espanyola de patents i marques (OEPM) i l’Associació Nacional per a la Defensa de la Marca (ANDEMA) han promocionat una campanya amb l’objectiu d’evitar la pèrdua de llocs de treball, el tancament d’empreses, el finançament de màfies i grups de delinqüència, l’explotació laboral, el tràfic il·lícit d’immigrants i el crim organitzat i aconseguir, així, evitar el perill en la salut i la seguretat dels consumidors.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta