El Tour dels Primers Auxilis, una iniciativa conjunta de Creu Roja i Hansaplast, ha aterrat aquest matí a la platja Llarga de Roda de Berà, al costat de la caseta de socorrisme de Creu Roja. La campanya, que va començar a Saragossa el passat 20 de juny i que recorre durant tot l’estiu deu punts de tot l’Estat, ha ensenyat als més petits a prevenir i a actuar davant dels petits accidents que passen en el dia a dia.

Tant els infants com els seus pares han participat en les diverses activitats i jocs proposats amb els quals han pogut aprendre a detectar i prevenir els principals riscos d'accidents a la llar que tenen lloc a la vida quotidiana. Igualment, s’han dut a terme activitats dedicades a com actuar en cas d'accident i s’han ensenyat algunes nocions bàsiques de primers auxilis.

El Tour dels Primers Auxilis dóna continuïtat a la col·laboració mantinguda entre Creu Roja i Hansaplast l'any 2014, amb l'objectiu de generar consciència social sobre la importància de la prevenció d'accidents i els primers auxilis en els diferents àmbits de la nostra vida (llar, naturalesa, etc.) i entre tota la població (des de la infància fins a la població adulta).

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta