El Poliesportiu Municipal es va omplir ahir a la tarda de pares, familiars i amics en la dinovena edició del Gran Festival de Patinatge Artístic, una cita esportiva anual l’èxit de la qual sempre està assegurat.

L’acte es va iniciar amb la desfilada de tots els membres del Club Patí rodenc, una cinquantena de patinadors, entre ells, quaranta-vuit nenes i noies, i dos nois.

En aquesta ocasió el club va retre un homenatge a l’aigua en els seus diferents estats. Les més petites van ser la neu, convertint-se al final de la seva interpretació en petits floquets. El grup mitjà va representar l’aigua en el seu estat líquid, amb els oceans; i les més grans van ser els núvols.

A banda d’aquestes preparades coreografies grupals, van actuar en solitari algunes de les patinadores del club rodenc. Va ser el cas d’Andrea Vallès, molt aclamada pel públic, en categoria sènior; Noelia Muñoz, i Itziar González, ambdues de categoria aleví; Regina Espada, qui estrenava la seva categoria infantil, acreditació que va aconseguir fa tan sols una setmana; i Cèlia Martínez, també de categoria infantil.

Com cada any hi van participar a la cita diversos clubs convidats. Enguany, el Club Patí Gimnàstic de Tarragona, els qui van oferir un espectacle basat en el joc d’escacs; el Club Patí Vila-seca, amb ‘Templarias’; el Club Patí Constantí, amb una coreografia i una posada en escena molt treballada, basada en la pel·lícula ‘Rocky’; i la Unió Esportiva Torredembarra, representada per Paula Martínez, campiona de Catalunya en la categoria Solo Dance, amb una actuació individual que va deixar bocabadats a tots els presents. Però els qui realment van sorprendre sobre la pista van ser els membres del Reus Deportiu els qui participaran al proper Campionat del Món de Patinatge Artístic que se celebrarà a Cali, Colòmbia, a mitjans del proper mes de setembre. Els reusencs van interpretar el seu muntatge sobre l’Infinit’, l’espectacular coreografia que els va fer sots-campions d’Espanya el passat mes de març i els va assegurar la seva plaça al Mundial. Entre ells es troba la rodenca Andrea Vallès.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta