La pista de tir amb arc de la zona esportiva Eixample ‘Les Piscines’ ha reunit aquest matí als millors arquers i arqueres de Roda de Berà. El tir amb arc és cada any una de les activitats que el Campus d’Estiu ofereix als joves rodencs, gràcies a la col·laboració de l’associació Toxophílica i al seu president, Josep Bandeira. Així, després de practicar durant tot el mes de juliol avui una setantena de nois i noies s’han disputat els primers llocs de la classificació d’aquesta reeixida festa, que enguany ha arribat a la seva dotzena edició.

De nou, Xavier Sánchez, guanyador de la passada edició, ha estat el campió absolut, amb una puntuació de 35. Eric Chacón, amb 31 punts ha estat el segon classificat, i Claudia Sánchez, amb 30 punts, la tercera, seguida pels germans Rosendo, Pol, quart classificat, amb 29 punts, i Emma, cinquena, amb 28 punts. Pol Mestre, amb 26 punts ha estat el sisè classificat. Per altra banda Xavi Cañabate, César Tirado i Judith Muñiz han estat reconeguts pel seu bon comportament i per la seva bona voluntat recollint fletxes durant l’activitat.

Els diplomes i trofeus han estat lliurats per l’alcalde, Pere Virgili, acompanyat pels regidors de l’equip de Govern Manel González, Isabel Mondéjar i Cèlia Treserres.

Aprenent a ballar

A banda de totes les activitats que la regidoria de Joventut inclou al programa del Campus d’Estiu a cada edició, enguany es va preparar una de nova, per tal que els joves aprenguessin balls moderns. Així, cada dijous, Soraya Barreiro, monitora de Dojo Tarraco, els ha instruït en aquesta disciplina. Avui han mostrat a tots els assistents, pares, familiars i amics, tot l’aprés durant aquestes setmanes, i, dividits en tres grups diferents segons la seva edat, Delta, Omega i Kapa, han interpretat el tema ‘Don’t stop the party’, de Pitbull.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta