Amb l’objectiu de recaptar fons per a la lluita contra el càncer, el camp de futbol municipal es va omplir ahir a la tarda per celebrar la novena edició del Partit de Futbol contra el Càncer, una de les cites anuals solidàries més importants de Roda de Berà.

Un total de 246 persones van comprar la seva entrada, a un preu de tres euros, entre assistents i jugadors. A aquesta recaptació cal sumar la venda de les samarretes solidàries de l’esdeveniment, a sis euros, enguany en color groc, amb el nou disseny i el logotip presentat l’any passat; la venda de números per participar a la rifa, els donatius, i la venda de tiquets per participar a la barbacoa solidària. D’aquesta forma, en total es van aconseguir recaptar 1.496 euros bruts.

El primer dels partits, l’infantil, per a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys, es va iniciar passades les set de la tarda, i va finalitzar amb un resultat de tres gols a dos. Seguidament va començar el partit dels adults, el servei d’honor del qual va ser a càrrec del jove rodenc Andrey Gorobets. Degut al nombre de jugadors es van repartir en tres equips diferents, i es va disputar un triangular que va acabar amb la victòria de l’equip ‘A’ per un gol a zero. Aquest conjunt va comptar amb la participació de Xavi Aguado, ex-jugador del Reial Saragossa, qui, per quart any consecutiu, no es va voler perdre aquesta cita, enguany acompanyat pel seu fill.
En acabar el partit es va celebrar una barbacoa solidària al pàrquing del costat del camp de futbol, a càrrec de Roda Jove.

L’acte va ser organitzat per l’Ajuntament de Roda de Berà, per l’Associació Juvenil Roda Jove, per la Penya Blaugrana i el Club Atlètic Roda de Berà. Va comptar amb la presència d’algunes autoritats locals, entre elles, l’alcalde, Pere Virgili; els membres de l’equip de Govern Cèlia Treserres, Isabel Mondéjar i Manel González; i els regidors José Ibort, Toni Bernal i Joan Enric Vidal.

Tot el recaptat serà donat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (aecc) per a la investigació en la lluita contra aquesta malaltia.

Lliurament del diploma

La junta organitzadora del Partit de Futbol Contra el Càncer va decidir lliurar el diploma, en reconeixement a les tasques dutes a terme en la lluita contra el càncer, a Rosa Córdoba Alarcón, qui molt emocionada el va recollir de mans d’Òscar Tapioles, membre de la junta de l’associació Roda Jove, i de Fran González, de la Penya Blaugrana de Roda de Berà.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta