El disseny elaborat pels petits ha esdevingut l’obra guanyadora del concurs que buscava el cartell de la Festa Major d’enguany convocat per l’Ajuntament.

Un Arc de Berà elaborat amb paper de seda de diferents colors i uns artístics castells de focs fets amb tempera líquida bufada amb unes canyetes, són els elements principals del nou cartell de la Festa Major de Sant Bartomeu 2015. El disseny ha estat elaborat artesanalment pels infants del centre de suport familiar ‘El Rodolí’ de Roda de Berà, amb l’ajuda de la seva educadora, Cristina Díaz.

El Jurat, format per l’alcalde, Pere Virgili, per les regidores Teresa Ferré, Isabel Mondéjar i Cèlia Treserres, i per la secretària, Isabel Bobet, va seleccionar aquesta obra entre les presentades al concurs convocat per l’Ajuntament per trobar el cartell oficial i la portada del llibre de Festa Major. Per a la selecció del guanyador es va valorar la creativitat i originalitat, així com l’adequació a la temàtica festiva i a la seva versatilitat per ser adaptada a diferents formats.

Per altra banda, per la seva qualitat, es va decidir atorgar un accèssit a l’obra presentada per Antonio de la Rosa. Aquest disseny serà la portada del llibret interior.

El premi, de 150 euros, es lliurarà durant el pregó de Festa Major, el 23 d’agost a la tarda, al balcó de l’Ajuntament.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta