Notícies

Els organitzadors volen continuar incrementant la recaptació aconseguida, motiu pel qual s’ha preparat també una barbacoa solidària en acabar els partits.

Un any més el camp de futbol municipal acollirà la jornada esportiva solidària més important i reeixida de Roda de Berà, el partit de futbol contra el càncer.

En la seva novena edició els organitzadors, l’Ajuntament de Roda de Berà i les associacions Roda Jove, la Penya Blaugrana i el Club Atlètic Roda de Berà, volen incrementar la recaptació aconseguida l’any passat, la qual va superar els 1.200 euros.

A les set de la tarda s’iniciarà el partit infantil, per a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys. Tres quarts d’hora més tard començarà el partit dels adults. El preu de l’entrada solidària serà de 3 euros, tant per al públic assistent com per als propis jugadors. Les persones que hi vulguin participar jugant hauran d’inscriure’s al camp de futbol abans de les set de la tarda.

També es posaran a la venda les samarretes solidàries, a un preu de sis euros, enguany de color groc, amb el nou logotip de l’esdeveniment presentat durant la passada edició.

Seguidament, a dos quarts de deu de la nit, se celebrarà una barbacoa solidària. Tots els fons recaptats seran destinats a l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.