Dotze equips inscrits, més de cent jugadors, vint-i-cinc partits jugats durant 24 hores de futbol sala sense interrupcions. Aquest podria ser un resum de la 9a edició del torneig 24 hores de futbol sala de Roda de Berà que aquest cap de setmana s’ha disputat al Poliesportiu Municipal i que ‘Rayo Vayacaño’ van tornar a guanyar, per segon any consecutiu.

Organitzat per l’Ajuntament i Ralian Sports, el torneig es va iniciar dissabte a les vuit i va finalitzar ahir diumenge, a les vuit de la tarda, amb el lliurament de trofeus i premis.

L’equip barceloní, que ja va ser subcampió fa dos anys i campió a la passada edició del torneig, no va deixar passar l’ocasió d’alçar-se novament amb la primera posició. La seva superioritat es va fer patent durant tot el campionat i a la final, amb els vuit gols encaixats a la porteria dels rodencs ‘Vodka Juniors’, subcampions, que tan sols van ser capaços de fer-los front amb un gol a la segona part.

Salvador Montero, del ‘Rayo Vayacaño’, va ser escollit com el millor porter del torneig, i el calafellenc Iker Latre, del conjunt ‘Vodka Juniors’, qui durant la passada temporada va jugar al Club Atlètic Roda de Berà, va rebre el trofeu al millor jugador.

Els premis van ser lliurats per l’alcalde, Pere Virgili, acompanyat per Cèlia Treserres, regidora d’Esports; per Manel González, edil de l’àrea de Joventut; i pels regidors José Ibort i Toni Bernal. L’equip guanyador es va emportar un trofeu i 400 euros, premi que s’ha vist incrementat en aquesta edició en 100 euros. Per altra banda, els subcampions van rebre un trofeu i 150 euros.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta