Els treballs s’han efectuat gràcies a un dels projectes de col·laboració social del Consistori en el qual van participar cinc persones.

El departament de Serveis Municipals ha substituït 120 llums i n’ha col·locat de noves, millorant la il·luminació del passeig i evitant la contaminació lumínica.

Aquesta setmana l’equip de Govern Municipal ha posat en marxa la nova il·luminació del camí de Ronda. L’acte oficial d’encesa va ser el proppassat dimarts a la nit, amb la presència de l’alcalde, Pere Virgili, i dels regidors Cèlia Treserres, edil responsable del departament de Serveis Municipals; Isabel Mondéjar, regidora de Turisme; Manel González, regidor d’Urbanisme i Obres Públiques; i Teresa Ferré, regidora de Cultura.

Amb el canvi s’ha millorat la il·luminació del camí, que uneix el Passeig Marítim amb el Roc de Sant Gaietà, bordejant la costa. S’han substituït 120 lluminàries, les quals eren de tipus vertical, per làmpades energèticament més eficients, que ofereixen més llum de tipus horitzontal, de forma que il·luminen el pas de les persones que passegin pel camí de Ronda i eviten la contaminació lumínica. L’efecte és ara, a més, més estètic, atès que cada punt de llum, el qual conté dues làmpades de 4 watts cadascun, s’ha encastat a les parets del passeig.

Les obres s’han efectuat gràcies a un projecte de col·laboració social del Consistori en el qual van participar cinc persones.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta