L’Ajuntament de Roda de Berà, mitjançant l’Hotel d’Entitats Municipal, amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Municipis, va celebrar ahir, amb gran èxit d’assistència de públic, una formació que va tractar els canvis de la nova reforma fiscal. Un total de 43 persones, entre presidents i secretaris d’associacions i entitats sense ànim de lucre de Roda de Berà i Bonastre van assistir-hi a la cita, organitzada a l’Hotel d’Entitats Municipal a partir de dos quarts de vuit del vespre.

L’objectiu principal de la sessió era orientar als presidents i membres de les juntes de les entitats locals per tal que a partir d’ara sàpiguen com els afecta la reforma i que poguessin aclarir dubtes al respecte.

Teresa Ferré, regidora de Cultura, va ser l’encarregada de presentar la jornada, acompanyada pel ponent, Llorenç Maristany, economista i assessor fiscal del despatx Marystany & Osés. La temàtica principal van ser les novetats fiscals que afecten a les entitats sense ànim de lucre, així com el règim de contractació en matèria de fiscalitat i seguretat social de monitors i entrenadors.

L’explicació teòrica va durar una mitja hora i seguidament es va obrir el torn de preguntes, amb el qual es va desenvolupar gran part de la sessió per tal que fos una jornada molt participativa i pràctica.

Les persones que estiguin interessades en obtenir l’arxiu pdf amb el resum de les explicacions teòriques poden adreçar-se a l’Hotel d'Entitats Municipal, al carrer Mossèn David Pujol, 2, al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o bé al telèfon 977 65 77 12.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta