Els treballs als terrenys de titularitat municipal dels Horts del Gassó ja han començat. És la pròpia brigada municipal l’encarregada de dur a terme aquesta obra.

Els rodencs i rodenques aviat comptaran amb una nova zona de picnic i esbarjo a la zona dels Horts del Gassó. La brigada municipal, encarregada de dur a terme els treballs a l’espai lliure de titularitat municipal, ja ha començat. El primer pas, segons ha assegurat el regidor d’Urbanisme i Obres Públiques, Manel González, “serà el condicionament dels terrenys per tal d’iniciar les obres. Cal derruir uns murs existents i efectuar diverses modificacions abans de començar els treballs definitius”.

L’àrea d’esbarjo estarà ubicada al carrer de la Font número 1, al costat del consultori mèdic i de la zona escolar, prop dels antics safareigs i del nucli més antic del municipi. Tindrà una superfície total de 500 metres quadrats, ampliables en una segona fase fins els 998 metres quadrats, amb l’arranjament d’una nova àrea.

En la primera fase del projecte s’ha contemplat la construcció de cinc barbacoes, un magatzem, lavabos i una zona d’aigüeres. Comptarà també amb una amplia zona d’arbrat.

El pressupost total de l’obra és de 25.000 euros, els quals provenen d’una subvenció del PUOSC.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta