L’Ajuntament de Roda de Berà, mitjançant l’Hotel d’Entitats Municipal, amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Municipis, ha organitzat per al proper 14 de juliol una formació que tractarà els canvis de la nova reforma fiscal i com afecta a les entitats locals sense ànim de lucre. Els destinataris són els presidents i membres de les juntes de les associacions i entitats rodenques, amb l’objectiu d’orientar-los, per tal que sàpiguen com els afecta la reforma i aclarir possibles dubtes. La temàtica principal seran les novetats fiscals que afecten a les entitats sense ànim de lucre, així com el règim de contractació en matèria de fiscalitat i seguretat social, de monitors i entrenadors.

La jornada se celebrarà a l’Hotel d’Entitats a dos quarts de vuit del vespre, i serà una sessió d’unes dues hores de durada amb una metodologia participativa, explicant els continguts d’una manera pràctica. Seguidament s’obrirà un torn de preguntes en el qual es assistents podran plantejar els seus casos.

Aquesta sessió formativa serà impartida pel professorat del despatx Marystany & Oses.

Per a més informació cal adreçar-se a l'Hotel d'Entitats Municipal, al carrer Mossèn David Pujol, 2, o bé al telèfon 977 65 77 12.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta