Un total de 160 infants i joves gaudiran a partir d’avui d’ambdós serveis municipals. Totes les places disponibles es van omplir abans que finalitzés el període d’inscripcions.

Aquest matí l’Ajuntament de Roda de Berà ha donat el tret de sortida a l’oferta d’esbarjo estiuenc per als infants i els joves de Roda de Berà. Les regidories d’Infància i de Joventut, respectivament, han preparat un programa d’activitats variades per tal de donar resposta a les necessitats tant d’ells com dels seus familiars durant l’estiu, alhora que gaudeixen i aprenen.

Els membres de l’equip de Govern Municipal, amb l’alcalde Pere Virgili al capdavant, Isabel Mondéjar, Manel González i Teresa Ferré, han inaugurat oficialment ambdós serveis amb la seva visita, per tal de donar la benvinguda i desitjar-les-hi un bon estiu als 160 infants i joves inscrits.

Les places disponibles, tant de l’Escola com del Campus, es van exhaurir molt abans que finalitzés la data límit d’inscripcions. Enguany, l’Escola d’Estiu, compta amb 90 nens i nenes inscrits, d’entre 3 i 8 anys. D’ells en tenen cura 11 monitors i monitores, i 5 pre-monitors. L’horari en el qual tindrà lloc l’activitat, a partir d’avui i fins el 31 de juliol, i de l’1 al 14 d’agost, serà de nou del matí a una de la tarda, tot i que també hi ha disponible el servei de bon matí, de 8 a 9 hores, i el servei de menjador. Entre les activitats que realitzaran els infants hi ha tallers, manualitats, jocs d’aigua, piscina, dinàmiques de grup i reforç escolar. Com en d’altres edicions, les activitats plantejades s’han triat d’acord amb l’impacte positiu en el desenvolupament integral dels infants.

Per altra banda, el Campus d’Estiu té lloc a la zona esportiva municipal Les Piscines, on els 70 inscrits disposen de piscina, de les pistes de tennis i pàdel, a més de la zona de tir amb arc. Està destinat a nois i noies d’entre 8 i 16 anys i estan acompanyats per 7 monitors i monitores, i un monitor en pràctiques. Els joves podran gaudir fins el 14 d’agost amb activitats com la natació, el tennis, els jocs d’aigua, el tir amb arc, el futbol o una nit d’esport i convivència el 30 de juliol, entre d’altres. Com a novetat s’ha incorporat una activitat de ball contemporani tots els dijous, a càrrec de monitors de Dojo Tàrraco.

L’horari del Campus és de nou del matí a una de la tarda, tot i que també s’ofereix el servei de menjador, d’una a tres de la tarda, a un preu de 6,5 euros/dia.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta