El Consistori busca el disseny que ocuparà la portada del llibre de la Festa Major de Sant Bartomeu d’enguany, la qual se celebrarà al municipi del 21 al 25 d’agost. Per aquest motiu ha convocat el concurs per seleccionar el que serà el cartell oficial.

El tema és lliure tot i que l’obra presentada haurà de contenir el text “Roda de Berà”, “Festa Major” i “21 al 25 d’agost de 2015”. Hi podrà participar qualsevol persona major d’edat que compleixi amb els requisits establerts a les bases de la convocatòria. Les obres s’hauran de presentar abans del 16 de juliol a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Per seleccionar un únic guanyador, el qual es farà públic el dia 22 de juliol mitjançant el web de l’Ajuntament, el jurat es basarà en la creativitat i l’originalitat de la proposta, en l’adequació a la temàtica festiva del municipi, i a la versatilitat de l’obra per adaptar-se a diferents formats.

El premi, que serà de 150 euros, es lliurarà al guanyador durant el pregó de Festa Major, el 23 d’agost a la tarda, al balcó de l’Ajuntament.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta