Aquest migdia s’ha celebrat, a Roda de Berà Ràdio, el sorteig. El guanyador del primer premi viatjarà a Donosti un cap de setmana.

Segons les valoracions dels participants la lionesa de brandada de bacallà del Forn Queralt va ser la millor tapa de la ruta.

El passat 31 de maig es va donar per finalitzada la segona edició de la ruta de tapes ‘roda per Roda’, engegada de nou per l’associació de Comerciants i Restauradors, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roda de Berà. Durant les dues setmanes de ruta es van servir un total de 4.000 tapes, una xifra inferior a la de la primera edició. Cal recordar, però, que enguany la ruta ha tingut una durada molt inferior a la de l’any passat, quan va ser de 28 dies.

El nombre d’establiments participants també ha estat inferior en aquesta edició. Onze van ser les tapes que els participants van poder tastar i valorar, en comparació a les setze de la primera ruta. La qualitat de les diferents propostes, però, ha estat molt superior, onze plats únics dissenyats en exclusiva per aquesta edició. “Hi ha hagut un gran nivell en l’elaboració de cada tapa. Es nota que hi ha una dedicació i molta cura en la seva preparació”, ha assegurat Fran Gallardo, vicepresident de l’entitat.

Van aconseguir finalitzar la ruta un total de 56 persones, les quals van tastar totes les tapes: delícies de ministre, tatín de patata i bacó amb galeta de parmesà, risotto de verdures en gotet de carbassó acompanyat de xampinyó farcit d’ibèric, crepe farcida de brandada de bacallà amb una suau salsa tàrtara, capritx mediterrani, o botifarra negra amb formatge de cabra i ceba caramel·litzada, entre moltes altres, fins a completar les onze propostes dels establiments participants, acompanyades per una beguda, tot per dos euros i mig. Tots ells, en entregar la cartilla de participació segellada i el qüestionari de valoració omplert, van aconseguir un premi directe, una samarreta commemorativa de la ruta. A més, tenien la possibilitat de guanyar diversos premis.

El sorteig s’ha celebrat aquest migdia, en directe a Roda de Berà Ràdio, amb la presència de Cèlia Treserres, regidora de Comerç i presidenta de l’associació de Comerciants i Restauradors, qui també ha estat la mà innocent al sorteig; de Fran Gallardo, vicepresident; i de Rosa Hernández, del bar RH. Tots tres s’han mostrat molt satisfets amb els resultats obtinguts en aquesta segona ruta.

Rubén Sánchez Gil ha estat l’afortunat guanyador d’un viatge per a dues persones a Donosti, que inclou el viatge en tren d’anada i tornada més dues nits en un hotel de quatre estrelles. El segon premi ha estat per Rubén, un rellotge de la marca Guess, valorat en 200 euros, per a home o dona, cortesia de Miralles Joiers, patrocinador principal de la ruta. Per altra banda, Mònica Quevedo ha estat la guanyadora del tercer premi, 80 euros en vals d’un euro per gastar en qualsevol dels comerços associats a l’entitat, per al guanyador del tercer premi.

L’associació també ha fet públiques les valoracions dels participants de la ‘roda per Roda’ recollits a cadascuna de les cartilles. Un qüestionari que, segons Fran Gallardo, “ens serveix per conèixer la valoració dels clients, la seva satisfacció no només amb el menjar sinó també amb el tracte rebut”. La tapa d’or, per a la proposta millor valorada, ha estat lliurada al Forn Pastisseria Queralt, per la seva lionesa de brandada de bacallà, mesclum d’enciams, favetes baby, olivada, vinagre de gerd i salsa romesco. La sardina fumada de Cambrils sobre tosta de Carasau amb sofregit de cítrics i pebre rosa del Shisha L’Out, ha guanyat la tapa d’argent; i la deconstrucció de musaka de vedella de El Refugi de Roda, ha aconseguit la tapa de bronze. Per altra banda el restaurant Cal Isidro ha estat el millor valorat pel que fa al servei i a la simpatia dels seus treballadors.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta