Roda de Berà va mostrar un cop més la seva solidaritat i el proppassat dissabte es va abocar a recolzar la Masterclass solidària a favor de la fibromiàlgia. La iniciativa, promoguda per l’associació de Dones ‘Kom-tu’ de Roda de Berà, per Thalassa Fitness i Thalassa Estètic, amb la col·laboració de l’Ajuntament, va esdevenir una multitudinària trobada d’esport i solidaritat. Es van aconseguir recaptar 322,39 euros, que han estat donats en la seva totalitat a la Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron Institut de Recerca.

La cita es va iniciar passades les sis de la tarda amb una exhibició de balls moderns a càrrec de quatre alumnes de Thalassa Fitness. Va continuar amb l’exhibició de psico-judo dels alumnes del centre, a la plaça dels Pins, instruïts pel seu monitor Juan, del centre Dojo Tarraco.

Seguidament es va donar la benvinguda per part de l’alcalde electe, Pere Virgili; de Cèlia Treserres, regidora d’Acció Social; de Núria Pujol, secretària de l’associació de Dones ‘Kom-tu’; d’Esther Naval, monitora de Thalassa Fitness; i es va oferir una petita xerrada sobre la fibromiàlgia a càrrec del Doctor José Alegre, cap del grup de Fatiga Crònica del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), i amb la participació de Francesc Medina, marit d’una afectada per aquesta malaltia.

La Masterclass va començar amb un escalfament de llatí, amb els monitors convidats, Pau Gene, Tony Trujillo i Montse Zahino, i va continuar amb diverses sessions de Zumba, una d’elles a càrrec d’Esther Naval. A la sala de Thalassa Fitness, Antonio Muñoz i Enric Sirvent, van oferir dues classes de cicle indoor, per la qual s’havia d’adquirir un tiquet solidari de quatre euros.

A més a més, es va oferir un berenar solidari, per augmentar la recaptació, i es va posar a disposició de tots els assistents un número de compte de la Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron Institut de Recerca per tal de fer donatius.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta