L'Associació de Dones 'Kom-tu' de Roda de Berà, Thalassa Estetic i Thalassa Fitness, amb la col·laboració de l'Ajuntament, han organitzat el proper dissabte, 30 de maig, a la tarda, una Masterclass solidària per recaptar fons per la investigació de la fibromiàlgia.

Serà a la plaça de la Sardana i a la plaça dels Pins, a partir de les sis de la tarda, i comptarà amb la participació dels alumnes de Thalassa Fitness i dels professors de Dojo Tarraco, els qui oferiran diverses exhibicions de balls moderns, psico-judo i judo infantil. A més, les persones que hi assisteixin podran participar a les diverses classes, de llatí, amb Pau Gene; i de Zumba amb Tony Trujillo i Montse Zahino, tots tres monitors convidats. Els monitors de Thalassa Fitness, Esther Naval i Antonio Muñoz, oferiran classes dirigides de Zumba, aerobox i de cicle indoor, aquesta última a la sala de Thalassa Fitness.

A més de les classes dirigides també s’oferirà una xerrada sobre la fibromiàlgia a càrrec del Doctor José Alegre, cap del grup de Fatiga Crònica del Vall d’Hebron Institut de Recerca. Es posarà a disposició de tot aquell que hi vulgui col·laborar un número de compte per tal de fer els donatius, que aniran destinats a la Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). Tanmateix, també es posaran a la venda tiquets solidaris per participar a les classes i es podran efectuar donatius a la mateixa plaça. Per tal d’incrementar la recaptació s’oferirà un berenar solidari.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta