Se celebrarà també la cursa ‘Kids Run’ per a les categories infantil, de 6 a 9 anys, i júnior, de 10 a 14 anys.

Després de l’èxit assolit a la primera edició, amb un total de 177 runners inscrits, el proper diumenge se celebrarà el segon Trail de muntanya de Roda de Berà, organitzat per l’Ajuntament i l’empresa Fun Sports.

La distància a recórrer serà, de nou, de 10,8 quilòmetres. La marxa s’iniciarà a les 9 del matí des de l’avinguda Fèlix Martorell, al costat del camp de futbol municipal, i s’haurà de completar en un temps màxim d’una hora i quaranta-cinc minuts.

La cursa és oberta a totes les persones sense límit d’edat, sexe o nacionalitat, tot i que els menors de 16 anys hauran de ser autoritzats pels seus pares o tutors legals. Els participants seran dividits en quatre categories, júnior, de 18 a 25 anys; sènior, de 26 a 35 anys; veterà, de 36 a 49 anys; i màster, per als corredors de més de 50 anys.

Es lliurarà un trofeu als tres primers classificats de cada categoria, un trofeu al primer atleta absolut masculí i femení, un trofeu al primer atleta local, i un últim trofeu a l’atleta més veterà que finalitzi la cursa.

Kids Run

Per als més petits s’ha preparat una altra cursa, més senzilla i amb una distància a recórrer molt inferior. S’iniciarà a les 10 del matí, també des de l’avinguda Fèlix Martorell. S’han definit dues categories. Els inscrits a la primera, infantil, de 6 a 9 anys d’edat, faran una volta al circuit marcat, d’una distància de 600 metres. La segona, la categoria júnior, dels 10 als 14 anys, farà dues voltes al circuit, un recorregut de 1.200 metres.
Tots els participants rebran una medalla i es lliuraran trofeus per als guanyadors d’ambdues categories.

Trail Series Baix Gaià

El Trail Series Baix Gaià és la competició formada per les tres proves de deu quilòmetres organitzades al territori, la de la Pobla de Montornès, celebrada el proppassat 3 de maig, la de Roda de Berà, i el Trail de Creixell, que es durà a terme el 26 de juliol.

Aquelles persones que participin a les tres curses aconseguiran punts per a la classificació general. Es premiarà als millors absoluts masculins i femenins del conjunt de proves.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta