L’Ajuntament ha posat en marxa el procés d’inscripció per al Campus i l’Escola d’Estiu d’enguany. Les famílies que ho desitgin podran a partir d’avui inscriure als seus infants i joves als serveis d’esbarjo estiuenc que l’Ajuntament posa a la seva disposició durant els mesos de juliol i agost.

L’Escola d’Estiu està adreçada als nens i nenes que hagin cursat de P3 a segon de primària durant aquest curs escolar. Les activitats s’iniciaran el dia 1 de juliol i s’allargaran fins el 31 del mateix mes, o fins el 14 d’agost si hi hagués un mínim de 20 infants inscrits. Es duran a terme un any més a l’escola Salvador Espriu, de 9 del matí a 1 de la tarda, tot i que també hi haurà disponible el servei de bon matí, de 8 a 9 hores, i el servei de menjador, per 5 euros al dia. Entre les activitats que realitzaran els infants hi ha manualitats, tallers, jocs d’aigua, piscina, dinàmiques de grup o reforç escolar.

Les inscripcions es poden formalitzar al Centre Obert Municipal, al carrer Reina Sofia, 17, al costat de la Llar d’Infants Municipal ‘Els Petitons’, de dilluns a divendres de 9 a 13 hores. Cal portar una fotocòpia de carnet actualitzada, una fotocòpia de la targeta mèdica i el carnet de família nombrosa o monoparental, si fos el cas.

Pel que fa als joves nascuts entre el 1999 i el 2006, ambdós inclosos, poden inscriure’s al Campus d’Estiu on gaudiran, de 9 del matí a 1 de la tarda, de l'1 de juliol al 14 d'agost, de jocs grupals, tir amb arc, natació, tennis, piscina, futbol, ball, entre moltes altres activitats. El Campus d’Estiu també oferirà servei de menjador per sis euros i mig per dia.

Per formalitzar les inscripcions cal adreçar-se al Punt d’Informació Juvenil de 10 a 13 o de 16 a 20 hores.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta