canlenfrdeitrues

Notícies

L’equip de Govern va destinar una partida amb aquest objecte als pressupostos de 2018.

Els treballs s’iniciaran la propera setmana i s’allargaran durant un mes.

 

 Gespa camp de futbol

Durant el proper mes els nens i nenes, nois i noies del Club Atlètic Roda de Berà entrenaran al camp de futbol de Creixell. El motiu, la propera setmana l’Ajuntament iniciarà les obres per renovar la gespa artificial del camp de futbol municipal, un projecte molt esperat pel club i pels jugadors.

La gespa, instal·lada l’any 2006, ja havia esgotat la seva vida útil, motiu pel qual la fibra que la forma estava molt degradada i condicionava la pràctica del joc. Així, davant la necessitat de la renovació, l’alcalde Pere Virgili va prometre a les famílies que els pressupostos de 2018 inclourien una partida específica per al seu canvi. I així va ser.

El primer pas serà el desmuntatge de l’actual equipament esportiu, -dues porteries de futbol 11, quatre de futbol 7, així com dos banquets i banderins-, que es mantindrà degut al seu bon estat de conservació, i serà emmagatzemant fins a la finalització de les obres.

Seguidament, es desmuntarà la gespa artificial actual, amb una superfície de 6.300 metres quadrats. El nou model de gespa, més modern, compta amb un sistema certificat per la Fifa Quality i la normativa UNE 15330-1 de terreny de joc. També es durà a terme una actuació sobre el sistema de reg, elevant la cota dels canons existents per millorar la seva eficàcia.

El pressupost d’adjudicació és de 179.632,04 euros, amb unes millores aportades per l’empresa adjudicatària d’11.370 euros, les quals inclouen la instal·lació de nous seients a la graderia que substituiran els que es troben en mal estat, i la substitució de l’actual sistema de megafonia.

 

Un servei de transport per als jugadors

Mentre durin els treballs, la regidoria d’Esports ha posat a disposició dels jugadors i jugadores un servei de transport que els portarà fins el camp de futbol de Creixell per tal que puguin continuar amb els seus entrenaments diaris.

La regidora Cèlia Treserres va ser-hi ahir al vespre amb membres de la Junta del club i amb els jugadors de l’equip Juvenil abans que aquests marxessin fins el poble veí.

 Gespa camp de futbol

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.