Aquesta sortida anual és una de les més populars.

El proper dissabte 27 d’octubre els joves de la zona TRAC, formada per Torredembarra, Roda de Berà, la Riera de Gaià, Altafulla i Creixell, sortiran a Port Aventura per tal de gaudir del Halloween que el parc temàtic celebra cada any. El preu de les entrades és de 29 euros per als joves de 12 fins a 17 anys i de 39 euros per a les persones majors d’edat, fins els 25.

L’autocar i el monitoratge seran finançats a través dels Plans Locals de Joventut dels respectius municipis, que compten amb el suport de la Direcció General de Joventut. Per participar-hi cal adreçar-se al Punt d’Informació Juvenil de referència, fins el divendres 19 d’octubre, i allà es posarà a disposició de les persones interessades la informació i la documentació necessària per formalitzar la inscripció.

L’activitat està emmarcada en el Projecte de Dinamització que els municipis desenvolupen gràcies a un conveni de col•laboració que han signat entre ells i amb el Consell Comarcal del Tarragonès. L’objectiu de la mateixa és fomentar la participació i la interrelació del jovent, així com l’optimització dels recursos disponibles com a resultat del treball en xarxa.

Sortida al Halloween de PortAventura

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta